Rustek
Co2 laserskæring
Co2 Laserskæring

Rustek a/s er i besiddelse af et effektivt og stabilt Co2 laserskæreanlæg, der med sine 4000 Watt gør os i stand til at udføre laserskæring i alle gængse materialer samt tykkelser. Helt eksakt kan vores laserskæreanlæg skære 15 mm Rustfast stål, 20 mm Alm. stål og 12 mm Aluminium.

Rustek’s laserskæreanlæg er forsynet med vekselbord, dette gør os i stand til at udføre meget økonomisk laserskæring med anlægget. Disse forhold gælder også ved tynde materialer og mange plader, da vi her kører udelukkende med bemanding af veksel bordet, til aftagning af færdige emner, samt pålægning af nye plader.

 

co2 laser

​Vore leveringstider er under normale forhold 4 – 7 arbejdsdage, men i pressede situationer bestræber vi os på at hjælpe kunderne, i nogle tilfælde, i løbet af bare få timer.

Når du skal have skåret i tyndere dimensioner eller i materialer som messing og kobber bruger vi vores fiberlaser! Læs mere her >

Rustek’s laserskæreanlæg er ydermere forsynet med en ”dør” der gør det muligt at åbne hele fronten på maskinen, dette er en kæmpe fordel ved mindre serier og enkelt styk.

Rustek’s LVD CO2 laserskæreanlæg er et utroligt fleksibelt og stabilt anlæg.

Kontakt os og hør mere

Kontakt os for at få mere at vide om laserskæring i Jylland og resten af landet. Vi sender gerne et uforpligtende tilbud.  Hvis du har behov for robotsvejsning med en svejserobot er du også velkommen til at kontakte os.