Rustek
Manuel Bukning

Manuel Bukning

Rustek a/s har en af de mest avancerede kantpresser i Danmark, denne kantpresser er som vores laserskærer af fabrikatet LVD.

Har man tegningerne i 3D (SAT/IGES) kan disse importeres direkte, og der udføres en udfoldning direkte efter det færdige emne, således alle parametre bliver tilrettet efter maskinen og værktøjerne der benyttes. Når emnerne er udfoldet, foretages der en komplet simulation af bukket, for at finde eventuelle kollisioner og lignende problemer.

Vi kan også omdanne 2D filer til 3D under særlige forhold, 2D filen importeres til vores bukke software, og her udføres en komplet opbygning af emnet i 3D. Så finder programmet ud af om udfoldningerne passer, eller om der skal foretages korrektioner.

Rustek’s største kantpresser er forsynet med lasersikkerhed, der gør, at den i pressegang må arbejde op til tre gange hurtigere end mange af konkurrenterne. Dette er muligt på grund af den TURBO og overdimensionerede motor, der er monteret på maskinens hydrauliske anlæg.

Til mere avancerede emner/projekter har Rustek a/s udstyr til opmåling af vinkler. Det foregår ved hjælp af laserteknologi, hvor små laser-sensorer måler vinklerne under selve bukkeprocessen. Det gør de uden forsinkelse af bukket, og sikrer dermed et minimalt materialespild og overflødiggør ekstra tidsforbrug til prøvebuk og lignende.

En anden ting, der gør opstart og programmering hurtig, er den omfattende database, der er i maskinen. Databasen sikrer, at Rustek a/s bukker 99% rigtigt første gang, og straks efter check af første buk opdateres databasen. Således hæves chancen for at bukke 100% rigtigt første gang med hvert eneste buk, der foretages.

Kontakt os og hør mere

Kontakt os for at få mere at vide om laserskæring i Jylland og resten af landet. Vi sender gerne et uforpligtende tilbud.  Hvis du har behov for robotsvejsning med en svejserobot er du også velkommen til at kontakte os.