Rustek
Robotsvejsning
Få et godt tilbud hos Rustek A/S

Hos Rustek A/S tilbyder vi robotsvejsning til alle behov fra vores specialiserede maskinpark med en svejserobot. Har du større og monotone svejseopgaver, som skal løses, kan det ofte udføres til bedre priser og mere effektivt med robotsvejsning. En svejserobot adskiller sig fra de mere gammeldags svejsemaskiner, da processen med robotter er blevet automatiseret. Robotsvejsning er dermed mere præcist.

Vi har kunder i både Danmark og udland, som vi servicerer med den nyeste teknologi på området. Vi råder over fire svejserobotter, hvoraf to er fastplaceret mellem svejsebordene, mens den tredje og fjerde svejserobot er bevægelig på rails – alle er med kraftige manipulatorer. En fastplaceret svejserobot giver som oftest den hurtigste afvikling, og vil ofte være den billigste løsning, når det er muligt at bruge dem, hvor de bevægelige har en større fleksibilitet.

Svejserobot med stor fleksibilitet

Robotsvejsning af større og mere avancerede produkter sker typisk på en af vores tre store celler, der har manipulatorer med et arbejdsområde på op til 3000 millimeter i længden, en rækkevidde på henholdsvis 1800, 1900 og 2000 millimeter, og de kan håndtere selv relativt tunge emner. De to er også forsynet med en ekstern akse (rails) til at flytte robotten, og den ene har deraf yderligere en ekstra akse på bordet. Det giver meget stor fleksibilitet ved robotsvejsning på emner, som er fysisk store eller har avanceret form – her kan man dermed altid opnå den perfekte svejseposition.

Effektiv programmering under robotsvejsning

Ved mindre opgaver kan programmeringen foregå ved robotten med et teach panel, der styrer en svejserobot og dens bevægelser. Hos Rustek A/S har vi også investeret i offline programmering, hvor vi kan opbygge store tidskrævende programmer, mens der kører svejsning samtidig. Vi kan hurtigt lave rettelser i eksisterende programmer, uden det kræver stop på maskinerne.

Kontakt os og få en god pris

Ring på telefon 96 83 71 31 eller skriv til e-mail rustek@rustek.dk, hvis du vil høre mere om robotsvejsning med en svejserobot. Vi har meget erfaring, og vi leverer altid kvalitet til tiden for vores mange kunder i hele Danmark. 

Kontakt os og hør mere

Kontakt os for at få mere at vide om laserskæring i Jylland og resten af landet. Vi sender gerne et uforpligtende tilbud.  Hvis du har behov for robotsvejsning med en svejserobot er du også velkommen til at kontakte os.