Rustek
Laserskæring på et effektivt anlæg
Kvalitet til en god pris hos Rustek A/S

Hos Rustek A/S i Skive tilbyder vi laserskæring, pladebearbejdning og svejsning for kunder i hele Danmark og i udlandet.

Vi laserskærer mange slags materialer, og vi sørger for gode priser til vores kunder. Vi leverer altid høj kvalitet, da vores moderne skæreanlæg med henholdsvis fuldautomatisk pladetårn samt vekselbord kræver mindst mulig manuel påvirkning under skæringen. Det betyder, at denne metode bliver så økonomisk som mulig, samtidig med at kvalitet og præcision sikres.

6yytO5uA
O8F35vro
Kvalitetsudstyr giver hurtig laserskæring

Rusteks LVD laserskæreanlæg er blandt de hurtigste på skærehastighed.

Vores leveringstider er under normale forhold fire til syv arbejdsdage, men har du akut behov for laserskæring, gør vi alt, vi kan, for at imødekomme dig, og du er altid velkommen til at ringe med en hastesag.

Alle gængse materialer og tykkelser

Vores anlæg på henholdsvis 3000 Watt og 4000 Watt gør os i stand til at udføre laserskæring i stort set alle materialer og tykkelser. Du er altid velkommen til at ringe, hvis du er i tvivl om, hvorvidt denne metode kan benyttes til netop dine materialer eller former.

fiber
Vores anlæg kan udføre skæring med laser i:
Se videopræsentation

Klik på en af videoerne nedenunder for at se vores laserskæreanlæg i funktion:

Kontakt os og hør mere

Kontakt os for at få mere at vide om laserskæring i Jylland og resten af landet. Vi sender gerne et uforpligtende tilbud.  Hvis du har behov for robotsvejsning med en svejserobot er du også velkommen til at kontakte os.