Rustek
Hævesænke Platforme​

Erfaring i fremstilling af hæve-/sænkeplatforme

Rustek A/S har opnået stor erfaring i at fremstille hæve-/sænkeplatforme, løfteborde og lignende udstyr til produktionerne i den danske industri. Vi har blandt andet lavet unikke løsninger til fødevareindustrien, der sikrer lang levetid og problemfri drift. Her har vi også udnyttet vores viden inden for sikring af hygiejniske forhold, så bakteriologien forbliver i orden.

Forskellen på vores løsninger og andres kan ofte ses tydeligt. Vi anvender plastikpropper i enderne på rør, fuldsvejste samlinger, gode svejsninger og vaskbare lommer. Køber man Rustek’s løsninger, kan man være sikker på høj driftssikkerhed og høj hygiejnestandard omkring vores produkter.

Vi kan fremhæve Rustek’s hæve-/sænkeplatform, der har en arbejdshøjde helt nede fra ca. 80 mm. Dette er en unik løsning til forbedring af arbejdsforhold eller for at muliggøre, at medarbejdere i forskellige højder kan stå på de samme pladser. Med Rustek’s hæve-/sænkeplatforme kan man være sikker på høj driftssikkerhed samt høj hygiejnestandard omkring vores produkter.

Se videopræsentation

Klik på en af videoerne nedenunder for at se eksempler på hæve/sænke platforme fremstillet af Rustek:​

Hæve/Sænke Platform 1

Hæve/Sænke Platform 2

Hent PDF Dokument

Klik på PDF’en nedenunder for at se en præsentation af Rustek:

Kontakt os og hør mere

Kontakt os for at få mere at vide om laserskæring i Jylland og resten af landet. Vi sender gerne et uforpligtende tilbud.  Hvis du har behov for robotsvejsning med en svejserobot er du også velkommen til at kontakte os.