Rustek
Svejsning og Svejsemontage udført af Eksperter
Vi har styr på svejsemetoderne ja, alle svejsemetoder

Rustek A/S er eksperter inden for svejsning, så har du brug for at få udført et solidt stykke svejsearbejde, er du kommet til det rette sted.

Vi har mange års erfaring med svejsning, og vi servicerer kunder i både Danmark og udland. Hos os kan vi klare alt fra højt specialiseret og effektiv robotsvejsning til manuel udførelse af certificerede svejsere. Vi råder over tre robotsvejseceller, hvilket gør, at vores svejsning er præcis, effektiv og til gode priser!

6yytO5uA
Vælg mellem svejsning med robot eller manuelt

Hvad er svejsning med robotter? Det er ofte at foretrække at svejse med robotter, da det både er mere effektivt og billigere. Vores svejserobotter udgør blot en automatiseret proces af manuelt svejsearbejde.

Vores alsidige udvalg af svejserobotter betyder, at vi kan tilbyde svejsning i høj kvalitet og med kort ventetid. Vi sætter en ære i at tilpasse vores teknik den enkelte kundes behov, uanset om der er tale om rene svejseopgaver eller samlede projekter. Vi er særdeles effektive og kan levere med kort varsel, når det er nødvendigt. Igennem årene har vi blandt andet arbejdet for kunder i fødevareindustrien, som nyder godt af vores døgnservice, og vi kan udføre svejsning af alle materialer bla. stål, aluminium eller i rustfrit stål.

6yytO5uA
Se videopræsentation

Klik på en af videoerne nedenunder for at se vores svejsearbejde:

Kontakt os og hør mere om vores løsninger

Ring på telefon 96 83 71 31 eller skriv til vores e-mail rustek@rustek.dk, hvis du vil høre mere om svejsemontage eller have en konkret pris på din opgave. Vi kan hjælpe dig med at finde de løsninger inden for svejsning og projektstyring, som passer bedst til din økonomi og dit projekt.​

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud.

Vi udfører montageopgaver

Vi håndterer blandt andet mekanisk montage, hvis dette ønskes. Vi bruger både underleverandører og vores egne folk, afhængigt af opgaven.​

Kontakt os og hør mere

Kontakt os for at få mere at vide om laserskæring i Jylland og resten af landet. Vi sender gerne et uforpligtende tilbud.  Hvis du har behov for robotsvejsning med en svejserobot er du også velkommen til at kontakte os.