Rustek
Pladebukning
Kantpresser og pladebukker Klarer opgaven

Rustek A/S til din rådighed

Hos Rustek A/S i Skive pladebukker og kantpresser vi i højeste kvalitet. Vi servicerer kunder i hele Danmark og i udlandet. Vi har mange års erfaring i at arbejde med pladebearbejdning og har anskaffet den nyeste teknologi til at sikre den mest optimale betjening af vores kunder. Vi kan arbejde med alt fra det hele basale værktøj, såsom en pladesaks, til robotter af den nyeste teknologi.

pladebukker
paldebukker2

Når vi pladebukker og kantpresser, er det altid ensartet og effektivt samt til særdeles skarpe priser. En stor del af strategien hos Rustek A/S er at optimere vores produktion gennem automatisering, og derfor har vi mange robotbetjente maskiner.

Panelbukkecenter med høje hastigheder

Hos RUSTEK A/S har vi investeret i en af de allermest avancerede og hurtige maskiner på markedet til at bukke.

Vores Salvagnini Panelbukkecenter giver enorme fordele, både økonomisk og designmæssigt, og dét i kombination med vores andre typer bukkemaskiner, giver uanede muligheder, hvad enten du har behov for en panelbukker eller kantbukker.

fiber
Se videopræsentation

Klik på en af videoerne nedenunder for at se vores bukkemaskiner i funktion:

paldebukker2
3D-simulation og store muligheder i software

Inden produktionsstart importerer vi tegningerne til bukkesoftwaren, som danner en komplet 3D-simulation. I denne proces sker der flere ting, men først og fremmest sikrer softwaren, at alle emner udfoldes korrekt og laver skærefiler, der ender med at opfylde alle krav og specifikationer. Simuleringen sikrer også, at der er de værktøjer til rådighed, som opgaven kræver.

På denne vis kan vi bestille eventuelle manglende dele hjem, eller kontakte kunden og i dialog komme hurtigt frem til en løsning, der giver det bedst mulige resultat, og dette til den rigtige pris.

Kontakt os og hør mere

Kontakt os for at få mere at vide om laserskæring i Jylland og resten af landet. Vi sender gerne et uforpligtende tilbud.  Hvis du har behov for robotsvejsning med en svejserobot er du også velkommen til at kontakte os.